BEUC-mötet i mååååål

Hedrad, trött och lycklig. Så känns det efter två dagars möte med konsumentrörelsen i Stockholm. Idag blev jag vald av BEUC:s medlemmar att vara vice ordförande vid sidan av nye ordförande Peter Vicary Smith från Which? i Storbritannien. BEUC är en urviktig organisation för oss konsumenter så det känns både hedrande, tungt och spännande. Här har vi nu i fyra år än bättre möjligheter att påverka BEUC och EU:s konsumentpolitik än tidigare. Inte minst gäller det frågor som rör hållbar konsumtion, frågor där vi varit ledande. Igår ordnade vi ju konferensen ”Consumers Act for Sustainability” och det verkar som om det var en mycket uppskattad ”väckarklocka” för våra konsument-kollegor runt om i Europa. Mer om BEUC-utnämningen här. Efter en otroligt intensiv period i mitt och mina medarbetares liv ska jag nu bara, bara, bara koppla av. Aaaaaaah.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *