Gör 2010 till ett konsumentval

Mindre än fyra månader kvar till riksdagsvalet. Och hittills har politikerna nästan inte pratat alls om mat, banker, el, handel, reklam, internet och annat som berör oss som konsumenter. Märkligt egentligen, eftersom varenda en av landets dryga sju miljoner röstberättigade är konsumenter. Den enkät som gjordes av Sveriges Konsumenter visar dessutom att inget parti har något aktuellt konsumentpolitiskt program. Till skillnad från i förra valet. Vilket jag kan tycka är direkt korkat. En stark konsumentpolitik är både en självklarhet och en möjlighet för partierna.
Men än finns det chans. Vem tar ledartröjan? Kanske behövs det också ett större tryck från oss väljare.
Konsumentpolitik – det är vad den här bloggen ska handla om. Bland annat. Välkomna! Var med kommentera och tipsa! Tillsammans kan vi gör 2010 till ett konsumentval.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *