Ge oss en egen minister!

Efter en omtumlande valnatt och ett nytt Sverige – med rasister i riksdagen – är det dags att blicka framåt. Just nu pågår ett intrikat maktspel mellan partierna men senast den 5 november vet vi vilka och vad. Alltså vilka ministrar som sköter vad och vad regeringen ska göra framöver. Idag har Dagens Industri publicerat vår debattartikel ”Ge oss en egen minister!”. Den följer upp våra brev till Fredrik och Mona före valet om kravet på en egen konsumentminister och en starkare konsumentpolitik.  ”Detta skulle ge en tydlig signal om att regeringen verkligen värnar alla Sveriges nio miljoner konsumenter.” som slutknorren lyder.

Sverigedemokraterna då…?. Förutom att det är för djävligt – ja, några tankar om konsumentfrågorna lär de knappast ha. Jo, de gillar djurskyddsfrågor, då kan de tala om halalslakt. Frågan är om de inte är för ursprungsmärkning också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *