På väg…

Arlanda. Försening. Dis. Alla verkar vara på väg till Almedalen. Känns spännande att få vara en del av detta. Har gått igenom seminariekalendern, som vanligt finns det alldeles för mycket man vill gå på och alldeles för mycket som krockar. Som sagt, Almedalen är ett gratis v, men tyvärr alldeles för mycket kvalitet på alldeles för kort tid. Lite synd att så många seminarier kommer att stå med halvtomma lokaler när de är värd ett betydligt bättre öde. Igår startade den partipolitiska delen av politikerveckan med talen av partiledarna. Miljöpartiet pratade mycket om utbildning och behovet av kunskap, förvånansvärt lite om miljö. Och ingenting om konsumentpolitik. Det lär knappast Fredrik Reinfeldt göra ikväll heller. Moderaterna har helt tagit mediakommmandot idag med utspel på alla kanter.Skickligt, men också skrämmande att det med skicklig PR går att dominera media så fullständigt.

Och i morgon är dags för vårt eget seminarium – en eftermiddag på temat Den offentligt upphandlade måltiden. Återkommer till den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *